Nieuwe sponsor: Trindle

06-04-2021

 

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Trindle. Welkom bij het netwerk!

Je personeel zorgt ervoor dat je organisatie kan draaien. Je ziet ze bijna dagelijks, groet ze ook haast dagelijks, maar weet je daarmee ook echt wat ze denken? Zonder een ingewikkeld tevredenheidsonderzoek onder je medewerkers (MTO) kun je via Trindle deze informatie ontvangen. Door Trindle in te zetten voor jouw organisatie heb je de mogelijkheid om er meerdere keren per week achter te komen hoe jouw medewerkers zich voelen om werkzaam te zijn in jouw bedrijf.

Bij een MTO wordt er standaard gemeten op de gebieden: leren & ontwikkeling, motivatie en cultuur. Daarnaast biedt de app Trindle ook de mogelijkheid om je eigen vragen te stellen aan je medewerkers. Perfect voor het moment wanneer je een nieuw project start of er een verbouwing plaats heeft gevonden.

Dit is het moment dat jij erachter kan komen hoe je personeel daarover denkt. De vervanging van een standaard, maar tijdrovende MTO, is geboren!

Nieuwsgierig hoe Trindle bij uw organisatie kan zorgen voor meer tevreden medewerkers? Bezoek www.trindle.nl, bel 06-30847459 of mail naar info@trindle.nl.