KIK Marketing en Communicatie nieuwe sponsor RBC

01-04-2021

 

ROOSENDAAL - KIK Marketing en Communicatie is toegetreden tot het RBC Netwerk. De op Borchwerf gevestigde onderneming wordt daarmee sponsor van RBC. Welkom bij het netwerk!

Wat is jouw KIK? Wil jij nieuwe markten aanboren, groeien in omzet of met je team lekker met de neuzen dezelfde kant op? Maar liefst zonder dat je eigen werk hieronder lijdt? Met slimme inzet van online én offline marketing en communicatie helpen de meiden van KIK je met het behalen van jouw KIK!

Dat kan dus met de ontwikkeling van een huisstijl, of je website, maar ook zorgen dat deze gevonden wordt, inrichten en bijhouden van je social media kanalen, etc. Roep het maar en ze pakken het met veel enthousiasme op!

De meiden van KIK zijn in het Roosendaalse zakelijke netwerk zeker niet onbekend. Grote kans dat je ze wel eens tegen bent gekomen bij een borrel of bijeenkomst. “We zijn trots op het feit dat we in Roosendaal gevestigd zitten en vinden het dan ook erg belangrijk om lokale verbinding te zoeken. We doen dit door een intensief sponsorship met Beach Event Roosendaal en vanaf nu dus ook als trots lid van RBC Netwerk!" aldus Sylvia Maas.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.kikmc.nl, bel 0165-745007 of stuur een mail aan info@kikmc.nl.