Looma toegetreden tot RBC Netwerk

31-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Looma. De Roosendaalse onderneming is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Looma is Ests voor creëren. Ze komen met goede oplossingen aangepast op ieder vraagstuk of uitdaging waar de klant mee zit en creëren hiermee ook letterlijk werk voor jongeren. Bij Looma werken jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ervaring en werkethos die ze hier opdoen geeft hen weer het gevoel mee te doen in de maatschappij. Zo worden alle opdrachten opgeslagen, ingepakt en verzonden door deze jongeren. Looma levert verpakkingen met een sociaal karakter omdat alle inkomsten terugvloeien naar de ontwikkeling van deze jongeren. Voor diverse web-shops verzorgt Looma het totale orderproces.

Robert Breedveld, directeur Looma: "Al heel lang geleden maakte ik als kleine jongen kennis met RBC, de trots van Roosendaal. Dit omdat mijn vader Hans Breedveld, via Romein Staalbouw, één van de sponsoren was. Zelf vergeet ik nooit meer de dag dat RBC naar de Eredivisie promoveerde, 6 juni 2000, door een 2-4 overwinning bij Excelsior. Een dag later was ik één van de duizenden mensen die de huldiging mee mocht maken. Luid zingend: “Éél de wêreld magget 'ore, ik zijn voor RBC!”

Interesse in wat Looma voor u kan betekenen? Neem een kijkje op www.looma.nl, bel met 0165-571202 of mail info@looma.nl.