Nieuwe sponsor: Roks Law

29-03-2021

 

BREDA - RBC verwelkomt wederom een nieuwe onderneming in haar netwerk. Het is Roks Law uit Breda. Welkom bij het RBC Netwerk!

Waarom nog een incassobureau inhuren als u ook Roks Law kunt inschakelen? Roks Law maakt van uw behaalde omzet ook betaalde omzet! In veel gevallen kan dit op basis van no cure no pay. De incassokosten brengt Roks Law bij uw debiteur in rekening. Roks Law biedt u landelijke dekking en kent een zeer hoog succespercentage.

Het verschil met een incassobureau is o.a. dat Roks Law als gespecialiseerde incassoadvocaat beschikt over gerechtelijke middelen waarmee Roks Law meer druk op uw debiteur kan zetten en kan doorpakken als het moet. Roks Law voldoet aan de hoge opleidings- en kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

Als ervaren, praktisch en deskundig advocatenkantoor kan Roks Law u ook helpen bij uw overige juridische vraagstukken. Daarbij bent u verzekerd van korte lijnen, een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht.

Joris Roks, eigenaar van Roks Law en geboren en getogen in Roosendaal: “Vroeger ging ik vaak met mijn vader - voorheen clubarts van RBC - mee naar het stadion. Wat een mooie tijd was dat! Geweldig om nu, net als Hans Van der Ende, weer ‘thuis’ te komen!”