Bekaro Financieringen nieuwe sponsor

26-03-2021

 

ROOSENDAAL - Ook Bekaro Financieringen is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Wie kent het Roosendaalse Bekaro nou niet? Sinds de oprichting in 1981 heeft het bedrijf immers een grote naamsbekendheid opgebouwd bij particulieren en bedrijven als adviseur op het gebied van financiële dienstverlening, met als specialismen financieringen, leasing en verzekeringen. Denk hierbij o.a. aan woningverbetering, het oversluiten van lopende kredieten, auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, machines, computers, apparatuur, equipment, heftrucks, medische apparatuur enzovoorts…

De binding met RBC gaat ook al héél ver terug. Zo was voormalig eigenaar Ton van Lent bestuurslid bij de club en was het bedrijf tot het faillisement sponsor. “Ik zag al een tijdje dat RBC heel actief was”, aldus Jurgen La Heijne van Bekaro. “Ik was het met Hans van der Ende eens dat een club uit een stad als Roosendaal in de top van het amateurvoetbal moet kunnen spelen. En gezien de historie, het stadion en de mogelijkheden moet dat natuurlijk RBC zijn.”

“Toen Hans mij vroeg om weer naar huis te komen, zei ik dan ook volmondig ja. Ik kan me alle vrijdagavonden en andere activiteiten nog heel goed herinneren. Dat was altijd super gezellig, ik kan dan ook niet wachten om iedereen van toen weer te zien.”