Nieuwe sponsor voor RBC: Van der Kolk Belastingadviseurs

25-03-2021

 

BERGEN OP ZOOM - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat Van der Kolk Belastingadviseurs uit Bergen op Zoom bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC Netwerk!

Van der Kolk Belastingadviseurs staat bekend om de drie A’s: Aangiften, Administratie en Advies.

Administratie: zij ontzorgen u volledig door uw administratie online te verwerken, waarbij u steeds volledig inzicht houdt in uw cijfers. U heeft de mogelijkheid om zelf de facturatie aan uw relaties digitaal verzenden. Ook voor loonadministraties en het samenstellen van uw jaarrekening.
Aangiften: alle voorkomende aangiften worden door hen opgesteld en digitaal verzonden. Zij regelen de verzending voor u.
Advisering is een zeer belangrijke schakel in de dienstverlening. Zij zijn gespecialiseerd in familievennootschappen, de DGA en samenwerkingsvormen. Tevens begeleiden zij een reorganisatie of herstructurering. Ook uw toekomstige vermogensrapportage via een Wealth Monitor is bij hen in goede handen. U ziet in het rapport het inkomen en uw vermogen op pensioendatum, na staking, na verkoop of bij echtscheiding.

Het deskundige team onder leiding van Willem van der Kolk bestaat uit 6 medewerkers die u graag van dienst zijn en zijn gevestigd in Bergen op Zoom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0164-661313, info@vdkb.nl of kijk op www.vdkb.nl.