Nieuwe sponsor: Aan de Stegge Roosendaal

23-03-2021

 

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Aan de Stegge Roosendaal. Welkom bij RBC!

Vastgoed is dynamiek. Daarom bij Aan de Stegge Roosendaal, kortweg ADSR, geen vastomlijnde aanpak van een typisch bouwbedrijf. ADSR is onderscheidend door een unieke en procesmatige aanpak, waarbij zij Alleen Door Samenwerken Resultaat weten te boeken. Samen waardevol vastgoed realiseren, waarin mensen met trots wonen, werken en samenkomen. Dat is ADSR!

ADSR is inmiddels al bijna 35 jaar een lokaal betrokken bouwpartner actief in de pijlers wonen, zorg en bijzondere projecten. Een partnership met hun opdrachtgevers is een duurzame basis voor het ontwikkelen van ideeën naar unieke vastgoedprojecten. Zij begrijpen de wensen van hun opdrachtgevers en zorgen dat de juiste ADSR-specialisten aan tafel zitten om deze projecten te realiseren. Meedenken, vindingrijk zijn, risico’s goed afstemmen en wendbaar zijn zorgen voor de gewenste resultaten voor beide partijen. Dat is samen waardevol vastgoed realiseren!

Bas Moens, directeur ADSR: “Toen Hans van der Ende mij onlangs vroeg of Aan de Stegge Roosendaal weer naar huis wilde komen, kon ik niet anders antwoorden dan: Ja natuurlijk willen we dat! Op deze manier een bijdrage leveren aan een mooi netwerk past bij onze maatschappelijke doelstellingen!”