Nieuwe sponsor RBC: HELIO advocaten|mediators

20-03-2021

 

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid. Deze keer is RBC een overeenkomst aangegaan met HELIO advocaten|mediators, hét advocatenkantoor in Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

HELIO advocaten|mediators onderscheidt zich door haar specialisatie in 'Business & Family'. Een krachtig gespecialiseerd team dat weet wat een ondernemer nodig heeft. Zij richten zich op jou en jouw bedrijf. Van hen mag je kwaliteit verwachten. Dat is voor hen vanzelfsprekend.

De kernkwaliteiten van HELIO zijn: toegankelijk en resultaatgericht. Ze staan naast je, ze zorgen dat je het begrijpt, ze denken met je mee en zetten zich in voor jouw belangen. Ze laten zaken niet op hun beloop. Soms kunnen de zaken samen opgelost worden. Soms wordt er gekozen voor een procedure. Als dat moet dan doen ze dat met overgave.

Bij HELIO advocaten|mediators krijg je geen standaard antwoorden. Ze gaan niet met je onderneming of je leven aan de haal. Gedegen advies én maatwerk. De advocaten en mediators van HELIO staan voor een complete oplossing op zakelijk én persoonlijk gebied.

Heb jij een zakelijke en/of persoonlijke kwestie en wil je weten wat HELIO advocaten|mediators voor jou kan betekenen? Neem contact op via 0165-592000 of kijk op www.helioadvocaten.nl of www.heliomediators.nl en maak een afspraak.