Nieuwe sponsor voor RBC: Techno Traffic Control

18-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Techno Traffic Control uit Etten-Leur toegetreden tot ons netwerk. Welkom bij het RBC Netwerk!

'Kwaliteit in verkeersveiligheid' is de basis voor alles wat Techno Traffic Control doet. Dat begint uiteraard op de weg, waar zij werken op grote en kleine infra- en bouwprojecten en bij evenementen. Met ruim 100 verkeersregelaars in vaste dienst, staan zij dagelijks klaar om het verkeer vakkundig te begeleiden.
Alle verkeersregelaars zijn in het bezit van VCA, GPI en hun landelijke aanstellingspas inclusief de vanaf 1 april geldende certificering VKR-VKM. Zo is de opdrachtgever altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. Alle landelijk gecertificeerde verkeersregelaars hebben altijd de beschikking over de juiste beschermingsmiddelen en vervoer. Zo staan ze 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar, waarbij kwaliteit en verkeersveiligheid altijd op 1 staan!

Denny Brusselaars, trouwe supporter van RBC, is operationeel manager van Techno Traffic Control, dat onderdeel is van de Techno Group. Francois Moelands, algemeen directeur van de Techno Group en eerder 4 jaar lang betrokken bij RBC, is trots om op deze manier weer betrokken te zijn bij de club.

Interesse in wat Techno Traffic Control voor u kan betekenen? Neem contact op via 076-5215200, info@technotrafficcontrol.nl of https://lnkd.in/dz753CG.