Welkom bij het RBC Netwerk: Ferna Services B.V.

14-03-2021

 

ROOSENDAAL - Ferna Services B.V. uit Roosendaal is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom Ferna Services B.V.!

Ferna Services is specialist in las- en constructiewerken, piping (leiding)leidingwerken. Zowel halffabricaten en/of eindproducten van diverse soorten materiaal als staal, rvs en aluminium. Zij beschikken over een waterstraalsnijmachine, geschikt voor diverse doeleinden. De mogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid. Zij verwerken staal in de breedste zin van het woord.

De kracht van Ferna Services ligt in werken op kwaliteit en levertijd. Het gemotiveerde team staat voor kwaliteit, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid. De gedreven medewerkers van Ferna Services voorzien hun werken en diensten tevens van een sterk staaltje service.

Hierdoor zijn zij een betrouwbare partner in toelevering van zeer diverse hoogwaardige staaltoepassingen. Ferna Services hecht zeer veel waarde aan veiligheid tijdens het werken. Zij beschikken over diverse kwaliteitscertificeringen en zijn zeer actief in het onderhouden van deze certificeringen.

Ferna Services, Westelijke Havendijk 31 in Roosendaal is te bereiken via 0165-523610, info@ferna.nl of via www.ferna.nl.

Ferna Services treedt toe tot RBC Netwerk als gouden sponsor, dankzij de goede contacten van Ferry Hermans met Hans van der Ende.