Nieuwe sponsor voor RBC: De Haren van de Keijzer

13-03-2021

 

ROOSENDAAL - Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is De Haren van de Keijzer toegetreden tot het RBC Netwerk.

De Haren van de Keijzer is een trendsettende kapsalon voor dames en heren. Met vier vestigingen zijn ze sterk vertegenwoordigd in het westen van Brabant. In hun salons helpen ze je graag om de look te vinden die het beste bij je past. Het team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring. Zij weten hoe belangrijk het is om tevreden te zijn over je haar. Naast een mooie coupe hopen ze dat je de kapsalon met een goede portie zelfvertrouwen en een sprankelende uitstraling verlaat. Zij willen dat iedereen tevreden is over zijn of haar coupe. Daarom bieden ze een 100% tevredenheidgarantie. Toch niet tevreden? Dan doen ze er alles aan om er voor te zorgen dat je uiteindelijk tòch tevreden bent over het eindresultaat.

Ben je benieuwd welke coupe het beste bij jou past? Ga gerust eens langs bij één van de vestigingen. Ze adviseren je graag!

De Haren van de Keijzer kun je vinden in Lepelstraat, Bergen op Zoom, Dinteloord en Wouw. Een afspraak maken kan door te bellen of een mail te sturen aan info@hvdk.net. Voor meer info bezoek www.hvdk.net.