SamenFlex nieuwe sponsor RBC

10-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC presenteert met trots SamenFlex als nieuwe sponsor van RBC. Algemeen directeur Judith van Aalst en voorzitter Ger Deleij ondertekenden onlangs de sponsorovereenkomst. Welkom bij het RBC Netwerk SamenFlex!

SamenFlex is HET uitzendbureau van Roosendaal en omstreken. Met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van uitzenden, detacheren en werving en selectie weten zij exact wat voor type kandidaat bij uw organisatie past. Maar dit is nog niet alles, ook op het gebied van HR-vraagstukken dragen zij hun steentje bij.

Naast de dagelijkse bezigheid, het werven van nieuw talent in de regio, houden zij zich ook bezig met het onderhouden van relaties en mooie samenwerkingsverbanden. Kortom zij zijn enorm trots! Trots op hun klanten, maar ook niet te vergeten trots op alle werknemers die dagelijks met plezier naar het werk gaan. Hoe zij dat doen? Naast het bieden van een open en eerlijke service moet er duidelijk worden gecommuniceerd en dat gemixt met een vleugje humor.

Benieuwd naar de diensten van SamenFlex en op welke manier een samenwerking voor versterking kan zorgen? Neem dan contact op met Judith van Aalst via judith@samenflex.nlwww.samenflex.nl of telefonisch via 06-25210705.

Judith van Aalst: "RBC weer op de kaart krijgen? Wat een tof idee! Eindelijk een thuiswedstrijd voor ons!"