RBC haalt ruim 1000 euro op met de Grote Clubactie

14-12-2013

 

Dinsdagavond 11 december 2013 werd tijdens de Grote Clubavond bij Opel dealer AutoTeam Roosendaal de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 bekend gemaakt. Onze vereniging heeft hierbij het prachtige bedrag van € 1104,24 opgehaald.

Tijdens deze gezellige avond bij Opel dealer AutoTeam werden alle verenigingen naar voren geroepen om de cheque met hun opbrengst in ontvangst te nemen. Na afloop van de uitreiking was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verenigingen.

RBC deed dit jaar voor de eerste keer mee aan de Grote Clubactie en het resultaat mag er zijn. Via mailing en verkoop van loten door onze jeugdafdeling zijn er in totaal 431 loten verkocht. Een mooi resultaat dus. De opbrengst zal ten goede komen aan materialen welke voor de jeugdopleiding hard nodig zijn. Van de jeugdige verkopers is het Benno Sip van RBC U13 geweest die de meeste loten aan de man wist te brengen. Hij verkocht maar liefst 50 loten. Wij feliciteren Benno dan ook met dit behaalde resultaat en hebben hem beloond met een leren bal.

Indien u wil weten of u prijs heeft, kunt hier HIER klikken voor de trekkingslijst. U kunt ook naar de website: https://clubactie.nl/lotchecker gaan en daar uw lotnummer intikken. Als u met een eenmalige machtiging een lot heeft gekocht en u heeft prijs, dan wordt de prijs automatisch bijgeschreven op uw rekeningnummer. Mensen die een lot contant hebben gekocht en prijs hebben: maak een kopie van uw volledig ingevulde winnende lot en stuur het origineel in een voldoende gefrankeerde gesloten envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Uw prijs wordt binnen zes weken bijgeschreven op uw bankrekening of naar u toegestuurd.
Graag wil RBC iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten. Met zijn allen hebben we het mogelijk gemaakt om € 1104,24 op te halen, een schitterend resultaat!

Op de foto Benno Sip samen met coördinator Pierre van Oosterhout en de cheque van de Grote Clubactie.