Platina sponsor in de spotlight: Arcus Letselschade

06-03-2021

 

ROOSENDAAL - Vandaag zetten we onze platina sponsor Arcus Letselschade in de spotlight.

Arcus Letselschade is een landelijk werkend advocatenkantoor op het gebied van letselschade en schade door overlijden. Zij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers en nabestaanden. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade.

Letselschade betreft de schade die u heeft opgelopen als gevolg van lichamelijk of psychisch letsel. Als u slachtoffer bent geworden van een ongeval dat door iemand anders veroorzaakt is, heeft u vrijwel altijd recht op schadevergoeding. De kosten van rechtsbijstand behoren ook tot uw schade. De werkzaamheden van Arcus zijn voor slachtoffers dan ook vaak kostenvrij.

Het kantoor is gevestigd in Breda en het deskundige team probeert de cliënten zoveel mogelijk te ontzorgen bij het intensieve traject dat een letselschadezaak met zich mee kan brengen. Bent u betrokken geraakt bij bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval of u heeft u andere vragen omtrent letselschade, neemt u dan gerust contact met hen op. Een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De medewerkers van Arcus Letselschade zijn te bereiken via 076-7002775, info@arcusletselschade.nl of www.arcusletselschade.nl.