Nieuwe sponsor: Kunststof Dak Nederland

04-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Kunststof Dak Nederland uit Roosendaal zich als sponsor aan RBC heeft verbonden.

In 2003 richten Jean-Paul en Jan Vink Kunststof Dak Nederland op. Beiden zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de eigenaren van dit jonge en ambitieuze bedrijf. In de afgelopen jaren hebben zij een brede vakkennis en veel ervaring opgedaan in de wereld van nieuwbouw en renovatie van daken. Inmiddels werken ze met tien VCA-gecertificeerde medewerkers en zijn ze een echte specialist in kunststofdakbedekkingen voor bedrijven én particulieren.

Alle dakbedekkingssystemen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en al hun medewerkers hebben kwaliteit, brandveiligheid en service hoog in het vaandel staan. Zij zijn open en transparant en u komt bij hen niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan. Zij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Niet voor niets is hun motto: geen woorden maar daken!

Kunststof Dak Nederland is gevestigd in Roosendaal op industrieterrein Majoppeveld aan de Nucleonweg 22b.

Wilt u meer weten of kunnen zij u ergens mee van dienst zijn? Bel 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of bezoek https://lnkd.in/dA4kH7j

Dankzij sponsoring kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voort zetten. RBC is haar sponsors daar zeer dankbaar voor. Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.