Dijka Kabel is weer thuis

03-03-2021

 

ROOSENDAAL - Dijka Kabel keert terug als sponsor van RBC. Door het altijd goede contact met Hans van der Ende kon commercieel directeur Paul Dijkgraaf het niet laten om net als Hans weer thuis te komen bij RBC. 

Dijka Kabel is een familiebedrijf opgericht in 1969, door Hans en Jannie Dijkgraaf. Ze zijn gestart met het maken van panelen en baanverlichting voor vliegveld Zestienhoven en daarbij werd ook het kabelwerk uitgevoerd voor de verlichting van de baan. Door de jaren heen is onder de naam Dijka alles gedaan wat kabels betreft, zowel het leggen, aansluiten en verkopen. Sinds 1992 zijn ze samen met hun zonen Mark en Paul verder gegaan als Dijkakabel Kabelwerken B.V.

Als bedrijf hebben zij het team in de jaren versterkt tot waar ze nu zijn en daar zijn ze allemaal heel trots op. Sinds jaar en dag leggen zij kabels en brengen alle soorten kabelbaan/goot aan in diverse onderdelen zoals industrie, scheepsbouw, offshore eilanden en de utiliteitsbouw.

Meer weten over wat Dijka Kabel kan betekenen voor uw project? Neem contact met ze op via 0165-555610, info@dijka.nl of bezoek de website http://www.dijka.nl met mooie referentieprojecten.