Tijd voor een nieuwe slogan: Samen Hogerop

26-02-2021

 

ROOSENDAAL - Negen jaar na de doorstart van RBC is het tijd voor een nieuwe slogan: Samen Hogerop.

Al sinds de doorstart in 2012 hanteert RBC in haar uitingen de slogan RBC leeft! Destijds werd voor deze kreet gekozen om aan iedereen duidelijk te maken dat RBC weer een nieuwe start had gemaakt na het faillissement. Inmiddels zijn we negen jaar verder en is RBC uit de onderste regionen van het amateurvoetbal omhoog gekropen naar de Tweede Klasse. En we willen door! We bruisen van de energie en de voetbalwereld weet inmiddels dat we weer 'alive and kicking' zijn. Daarom wordt het tijd voor een nieuwe fase, een nieuwe uiting. En dat wordt Samen Hogerop. We vinden dat dit beter weergeeft waar we nu als RBC mee bezig zijn. En uiteraard is het geen toeval dat Excelsior, de naam waaronder RBC in 1912 werd opgericht, in het Latijn 'hogerop' betekent.

Je bent Samen Hogerop misschien al tegengekomen op onze sociale medianetwerken Twitter en Instagram. Vanaf vandaag zul je Samen Hogerop en RBC steeds vaker gaan tegenkomen.

We kunnen niet wachten totdat we weer gaan voetballen. En als dat weer kan, hopen we dat je naar het Herstaco Stadion komt en RBC steunt in haar strijd; als supporter, vrijwilliger, sponsor, Roosendaler, West-Brabander, het maakt niet uit. Samen staan we achter ons RBC, samen willen we hogerop!