Scoor de laatste RBC-mondkapjes

08-02-2021

 

ROOSENDAAL - Eind vorig jaar hadden we de actie met de RBC-mondkapjes. Er zijn nog een beperkt aantal beschikbaar. Scoor ze snel!

Het mondkapje is zwart van kleur en voorzien van het RBC-logo. Het heeft drie lagen en is uitwasbaar. De eerste laag, die in contact komt met de huid, is van katoen en van binnen sponsachtig om irritatie te voorkomen en heeft een groot vermogen om bacteriën en microben te filteren. De tweede laag is van polypropyleen, de meest gebruikte stof voor de fabricage van maskers, met een specifieke microfiltratiestructuur en een 'waterafstotend' membraansysteem. En de derde laag is van polyester voor sublimatie van hoge kwaliteit.

Het mondkapje is verkrijgbaar in twee maten: L/XL en S/M. De maat L/XL wordt over het algemeen voor heren gebruikt. De maat S/M is voor dames of kinderen ouder dan 13 jaar. Er is nog 1 maat L/XL over en 4 stuks maat S/M.

De prijs bedraagt normaal € 6,95, maar voor leden en supporters van RBC slechts € 5. Gebruik daarvoor de kortingscode rbcvoetbal. Klik hier om een bestelling te plaatsen. Er zijn geen verzendkosten.