Elkor Groep nieuwe sponsor

09-01-2021

 

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft de Elkor Groep uit Roosendaal. RBC heet de Elkor Groep dan ook van harte welkom.

De Elkor Groep heeft de kracht van vier divisies onder 1 dak: ektrotechniek, solar energy, beveiliging en duurzaamheid. Vier divisies met ieder hun eigen expertise. Opgedaan door de vele projecten die de groep doet. Van lokaal tot landelijk, van particulier tot zakelijk, van nieuwbouw tot bestaande bouw. Vier divisies onder 1 dak in Roosendaal die samenwerken én maximaal gebruik maken van de kennis binnen iedere divisie. Dát is de kracht van de Elkor Groep.

De Elkor Groep kent een rijke historie. Op 1 januari 1977 is het bedrijf opgericht door de heren Jongmans en Luijckx als Elkor Brabant. In 1997 zijn de zoons toegetreden tot de directie en in 2000 hebben die de bedrijfsvoering overgenomen. Het bedrijf heeft zich elk jaar stap voor stap weten te ontwikkelen tot wat de Elkor Groep nu is: specialist in 4 verschillende divisies.

De Elkor Groep wil zich steeds verder ontwikkelen als specialist op het gebied van elektrotechniek, zonne-energie, beveiliging en duurzaamheid. Het innovatieve karakter is de drijfveer om te blijven ontwikkelen met het oog op de toekomst. Dat betekent nieuwe technieken. Voldoen aan nieuwe regelgeving. Steeds weer nieuwe oplossingen implementeren. Maar ook scholing en ontwikkeling stimuleren voor de specialisten op elke divisie. Uit innovatie en ontwikkeling haalt de Elkor Groep de kracht voor de toekomst.

Zelf de kracht van de Elkor Groep ervaren? Bel 0165-542503, mail info@elkorgroep.nl of bezoek www.elkorgroep.nl.