Eindejaarsgesprekken

03-01-2021

 

ROOSENDAAL - Floyd en Eric namen een reeks eindejaarsgesprekken op om terug te kijken op het jaar 2020 en vooruit te kijken naar 2021.

Het eerste gesprek was met Kees van Hassel, voorzitter van het RBC Netwerk en bestuurslid commerciële zaken bij RBC. Kees was zeer openhartig over hoe hij 2020 beleefd heeft en vertelde vooral over de plannen die hij in 2021 heeft op sociaal-maatschappelijk vlak.

Het tweede gesprek was met voorzitter Ger Deleij. Ze bespraken met hem het klappen van de fusie en de nasleep ervan, de nieuwe kans als zelfstandige vereniging en de impact van corona op de vereniging. Ook keken ze natuurlijk vooruit naar 2021.

Het derde gesprek was met Arthur Verbraak, voorzitter van de supportersvereniging van RBC en supporter sinds 1971. Met Arthur spraken ze voor de vuist weg over dat wat hem bezig hield in 2020 en ze hoorden dat hij erg positief is over de kansen van RBC in het komende jaar. Luisteren!

De laatste in de reeks van de eindejaarsgesprekken sluiten ze af met een knaller: Anwar Tarfit en Randy Elst waren te gast. Samen spelen zij alweer bijna tien jaar voor RBC. Het werd een mooi, eerlijk gesprek over vriendschap, ambitie, clubliefde en loyaliteit. Een van de lessen uit dit gesprek: Anwar en Randy kunnen niet wachten tot ze het weer op het veld kunnen laten zien!


 
Kees van Hassel Ger Deleij Arthur Verbraak Anwar Tarfit Randy Elst