Boxing Company nieuwe sponsor RBC

07-01-2021

 

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat de Boxing Company bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermo­gen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om gren­zen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke pijlers die de basis hebben gelegd voor de Boxing Company. Founders Bart Voet en Rudy van Laere weten als oudgedien­den van de elite-eenheid van de Luchtmobiele Bri­gade namelijk als geen ander hoe je barrières moet doorbreken om je doelen te kunnen bereiken. De Boxing Company heeft boksen toegankelijk gemaakt voor een breed publiek en gebruikt puur het middel boksen om fit te worden.

Uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende, maar toegankelijke en leuke manier om fit te worden. Alle trainingen zijn onder begeleiding van een professional. Iedere training is anders en keer op keer zal je worden uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Het beste uit de bokssport gecombineerd met functionele circuit- en krachttrainingen. Perfect om fit te worden, af te vallen en spiermassa op te bouwen. De Boxing Company is gevestigd in het Herstaco stadion. Nieuwsgierig? Bezoek https://boxingcompany.nl/club/boxing-company-roosendaal/ en meld je aan voor een gratis proefles.