Perfect Pay nieuwe sponsor

04-01-2021

 

ROOSENDAAL - Perfect Pay is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom! Perfect Pay is dé specialist op het gebied van salarisadministratie en internationale payroll.

Salarisadministratie en internationale verloningen zijn een vak apart en vragen specifieke expertise binnen de personeelsadministratie van uw bedrijf. Met ruim 20 jaar ervaring in het salarisvak ondersteunt Perfect Pay bedrijven op het gebied van consultancy, (internationale) payroll vraagstukken en werving en selectie.

Perfect Pay verzorgt voor zowel DGA’s, MKB-bedrijven en internationale organisaties een correcte salarisstrook en ontzorgt haar relaties door een actieve adviserende rol. Daarnaast ondersteunen zij, middels consultancy, (internationale) bedrijven bij projecten, transities, implementaties en herstructureringen op de personeels- salaris en/of financiële afdeling.

Marco Van Mil RPP CPP en Aukje Verbraak adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw salarisadministratie en internationale payroll. Nieuwsgierig? Neem contact op via info@perfectpay.eu, bel 076-2045450 of bezoek www.perfectpay.eu.