Nieuwe sponsor: Klasse Advies

28-12-2020

 

ROOSENDAAL - Wederom is de sponsorgroep van RBC uitgebreid. Deze keer met de Roosendaalse onderneming Klasse Advies. Welkom bij het RBC netwerk!

Het streven van Klasse Advies is om jou te voorzien van het beste advies in de vakgebieden bedrijfsverzekeringen, inkomensverzekeringen, pensioen, risicobeheer, financiële planning en hypotheken. Het doel van Jan-Kees van Dommele en zijn team is daarmee niet direct het grootste kantoor van de regio te worden, maar wel het beste.

Door het stellen van de juiste vragen, het toepassen van kennis en samenwerking met een groot aantal productaanbieders, zorgen zij voor de beste oplossing van jouw vraagstuk.

Hierbij zien zij de verzekeraar, pensioenuitvoerder en dergelijke als leverancier. Zij werken niet voor de leverancier, maar voor jou. Jij bent hun klant. Tijdens de samenwerking houden zij contact om zo je producten goed te beheren en zoveel mogelijk af te stemmen op je (veranderende) behoeften en risico’s. Overigens doen zij dat ook zonder overleg, bijvoorbeeld bij een controle of de premies nog concurrerend zijn.

Het doel om beter te presteren dan andere adviseurs, bereiken zij ook door te sturen op snelle afhandeling van je vraagstukken en het spreken van jouw taal.

Nieuwsgierig of Klasse Advies iets voor jou kan betekenen? Bel 0165-743007 of bezoek www.klasseadvies.nl.