Nieuwe sponsor: Koffiebranderij van den Biggelaar

18-12-2020

 

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Koffiebranderij van den Biggelaar zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC netwerk!

Koffiebranderij Van den Biggelaar produceert verse bonenkoffie in Roosendaal en richt zich op de professionele markt. Van de beste groene bonen tot uw kopje koffie op het werk of in de horeca, Van den Biggelaar levert een compleet koffieconcept bestaande uit apparatuur en bijbehorende service en producten. Naast nieuwe apparatuur kan Van den Biggelaar ook uw bestaande koffiemachine in de service overnemen.

Voor lekkere koffie, koffiebeleving en snelle service in de regio is Koffiebranderij van den Biggelaar uw lokale partner. Van den Biggelaar is een oud-Roosendaals koffiemerk dat al sinds 1884 in het centrum van Roosendaal haar koffie brandde. In 2015 werd met respect voor de historie en veel passie het merk opnieuw op de markt gebracht.

Als zakelijke klant bent u van harte welkom voor een bezoek aan hun showroom en koffiebranderij aan de Borchwerf 9 te Roosendaal. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.biggelaarkoffie.nl.