Steun RBC op Black Friday

25-11-2020

 

ROOSENDAAL - Komende vrijdag is het Black Friday. Door dan uw online aankopen via SponsorKliks te doen, steunt u RBC !

Black Friday is over komen waaien uit de Verenigde Staten en is de naam voor de dag na Thanksgiving (4e donderdag van november). Sinds 1952 markeert deze dag het begin van de kerstverkoop. Black Friday is enorm populair geworden door zijn enorme kortingen, hierdoor kunnen consumenten veel geld besparen. 

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan RBC, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online en RBContvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar RBC. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je RBC sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van RBC. Voor jou een kleine moeite, voor RBC directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die RBC een warm hart toedragen.

Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van RBC. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert RBC hier direct van. Dus gewoon doen!