Grote Clubactie is gestart

22-09-2020

 

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdag was de start van de Grote Clubactie 2020. 

Het eerste lot werd symbolisch uitgereikt aan Paul Depla, voorzitter van de Nationale Grote Clubactie. Depla: "Momenteel heeft het verenigingsleven het financieel zwaar. Door de coronacrisis zijn evenementen afgelast, kantines waren lange tijd gesloten. Dit drukt op de clubkas. Juist nu kunnen zij onze steun hard gebruiken."

Ook RBC doet mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ook dit jaar zetten we ons in voor een goede en gedegen opleiding voor onze jeugd. Een lot kost € 3, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Jeugdleden zullen via een verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

En mocht je onze jeugdleden mislopen dan is er niks aan de hand. Je kunt ook loten kopen vanuit je luie stoel. Klik hier om online loten te kopen voor RBC.