Pupil van de Week: Tim van der Aart

19-09-2020


ROOSENDAAL - Eindelijk gaat de competitie weer starten. RBC mag aftrappen tegen Bavel. Beide clubs zijn afgelopen seizoen alsnog gepromoveerd en mogen dit seizoen in de Tweede Klasse gaan acteren. Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Tim van der Aart.

Tim baalde enorm van de afgelastingen vorig seizoen. Hij mocht namelijk Pupil van de Week zijn bij de twee clubs waar zijn hart sneller van gaat kloppen: RBC en DSE. Helaas werd deze wedstrijd niet gespeeld en mag hij nu alsnog Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd tussen RBC en Bavel.

Tim is 10 jaar, zit in groep 8 van basisschool De Hofstee in de klas van meneer Edwin. Bij Tim is voetbal met de paplepel ingegoten. Hij ging als baby al mee naar de voetbalwedstrijden van zijn papa en mocht toen hij 4 was, eindelijk zelf een balletje gaan trappen bij DSE. In 2016 heeft Tim de overstap gemaakt naar RBC en is daar gaan spelen in de JO8. Dit is alweer zijn vijfde seizoen bij RBC en hij speelt nu in JO12 bij trainer Lars Traets. Tim zijn grootste voorbeeld is Virgil van Dijk. Hij is volgens Tim de beste verdediger van de wereld en dat is nu precies wat Tim ook graag wil worden. Zijn favoriete club in het buitenland is Liverpool. In Nederland is er voor Tim maar 1 club en dat is Feyenoord! Hij heeft samen met zijn oom een seizoenkaart en bezoekt dus alle thuiswedstrijden van zijn helden. De overige zondagen is hij vaak als ballenjongen te vinden bij RBC. Tim zijn mooiste voetbalmoment is het spelen van het Feyenoord-toernooi in JO9. Ze wonnen zelfs met 1-0 van Feyenoord en kwamen in de winnaarspoule terecht. Wat was dit een geweldige ervaring voor de jongens. Natuurlijk heeft hij aan het einde van de dag, een stukje van het `heilige gras` mee naar huis genomen. Een ander super moment wat hij graag wil benoemen, is het kampioenschap bij JO10. Naast voetballen, gamet Tim graag en spreekt hij af met vriendjes. Zijn lievelingseten is pizza en McDonalds.

Tim, heel veel plezier morgen en schreeuw de mannen naar de overwinning!