Komende vijf jaar wordt Grolsch met trots voor RBC gebrouwen

17-09-2020

 

ROOSENDAAL - Het Herstaco Stadion en Koninklijke Grolsch gaan een samenwerking aan voor de komende vijf jaar. Vandaag, voorafgaand aan de seizoensstart van RBC tegen Bavel, werden de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. Koninklijke Grolsch is daarmee tot 2025 als sponsor verbonden aan het stadion. RBC profiteert mee van dit partnership als hoofdgebruiker van het stadion en is blij Koninklijke Grolsch ook als lid van RBC Netwerk te mogen verwelkomen.

Tonny Vromans, één van de investeerders achter het Herstaco Stadion: "De keuze voor Grolsch was eigenlijk geen keuze maar een vanzelfsprekendheid. Uit de gesprekken, het voorstel en de implementatie bleek een grote mate van betrokkenheid, begrip en flexibiliteit. We zijn als Herstaco Stadion ontzettend blij dat we dit partnership zijn aangegaan en kijken uit naar een mooie samenwerking!"

Ook Pieter Meijers, regional accountmanager bij Koninklijke Grolsch, is blij met de samenwerking: "Plezier en ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. We zijn er dan ook trots op dat we de komende jaren aan dit mooie stadion verbonden zijn. We zien uit naar de samenwerking en hopen uiteraard op veel mooie voetbalmomenten van RBC in het Herstaco stadion!’