Altorffer Print & Packaging toegetreden tot RBC Netwerk

15-09-2020

 

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Altorffer Print & Packaging. De Roosendaalse onderneming is de maker van de RBC SeizoenClubCard 2020-2021 en nu ook toegetreden tot het RBC Netwerk.

Altorffer Print & Packaging is al 235 jaar creatief en vernieuwend! Het verhaal begint met de geboorte van de Zwitserse Johan Coenraad Altorffer in 1750. Als soldaat komt hij met zijn vader terecht in het Zeeuwse Middelburg. Daar openen zij samen in 1784 een drukkerij in het centrum. In 1838 nemen de kleinzoons van Johan Coenraad het bedrijf over. Zij noemen de drukkerij J.C. & W. Altorffer. Na de vernietigingen in de Tweede Wereldoorlog werkt Middelburg aan haar wederopbouw. Daarom moet in de jaren 60 de drukkerij worden gesloopt. Er is op dat moment in Middelburg geen geschikte vervangingsplek. De directie besluit te verhuizen naar Roosendaal. Tot 29 januari 2004 blijft Altorffer gevestigd aan de Kooldreef 10. Maar het gaat goed en het pand wordt te krap. Het pand achter de oorspronkelijke drukkerij wordt gekocht en verbouwd. In de nieuwbouw vind je nu het kantoor en de prepress. De drukkerij staat op de oude en vertrouwde plek.

Vakmensen die altijd vooruit gaan, samen met jou en jouw klanten. Niet voor niets bestaat Altorffer al ruim 235 jaar. Kennis uit het verleden combineren ze met de innovaties van morgen.

Bezoek ze aan Strijmaden 13, op www.altorffer.nl of bel (0165) 522 744.