Nieuwe sponsor: De Brug Security

14-09-2020

 

ROOSENDAAL - Wederom is de sponsorgroep van RBC uitgebreid. Deze keer met de Roosendaalse onderneming De Brug Security. Welkom bij het RBC netwerk!

De Brug Security is sinds 1999 dé beveiligingspartner voor Roosendaal en omstreken. Zij stellen de veiligheid van u, uw bedrijf, uw medewerkers, uw bezoekers en uw bezittingen, in alles wat zij doen, voorop.

Zij bieden daartoe een compleet pakket diensten aan. Maar ook de keuze voor één van deze diensten is uiteraard mogelijk. Op een manier die bij u en uw bedrijf past.

Kenmerkend voor hun dynamische onderneming is professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Dit zijn waarden die bij het bedrijf en bij de medewerkers bovenaan staan.

De medewerkers zijn gediplomeerde specialisten, die ѐcht uit het juiste hout gesneden zijn. Vanuit hun expertise en ervaring, zijn zij in staat zich snel aan te passen aan de wisselende situaties en hier adequaat op te reageren. Alles in het belang van de opdrachtgever.

Hierdoor kunnen zij u ontzorgen in het volledige traject. Van de voorbereiding en organisatie tot de uitvoering, en (tussen)evaluatie van de opdracht.

Zo kunt u met een vertrouwd en veilig gevoel de beveiliging van uw kostbaarste bezit uit handen geven en uw tijd en aandacht richten op uw bedrijfsvoering.

Kortom, bel de Brug Security op (0165) 396715 of bezoek www.debrugsecurity.nl