Beslissende wedstrijd tegen SSV'65

10-09-2020

 

ROOSENDAAL – De laatste poulewedstrijd in groep 1 06 van het districtsbekertoernooi gaat beslissen wie er naast Oranje Wit zich gaat plaatsen voor de tweede ronde. Als RBC zaterdag wint van SSV’65 bekeren de oranjehemden door. Bij een gelijkspel is RBC afhankelijk van het resultaat van Wilhelmina’26 dat tegen het reeds geplaatste Oranje Wit speelt. Bij verlies is het bekeravontuur voorbij.

RBC weet inmiddels wat het is om tegen SSV’65 beslissende wedstrijden te spelen. Twee seizoenen geleden trof RBC de zaterdag tweedeklasser in Goes in de achtste finale van de districtsbeker. Na een 1-1 eindstand, een mislukte penaltyreeks van 32 pingels door een arbitrale switch van ABBA- naar ABAB-systeem en een kortstondige tweede sessie, was SSV’65 destijds de gelukkige. Het is aan de mannen van trainer-coach Koos Waslander om die uitschakeling van toen sportief recht te zetten in eigen stadion.

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter Bayram Cakir uit ’s-Hertogenbosch. Hij fluit om 17:00 uur voor de aftrap in het Herstaco Stadion. Uiteraard dient iedereen zich weer online te registreren in verband met de corona-maatregelen. Dat kan via de aanwezige QR-codes in het stadion of via de website van RBC. De toegang tot de wedstrijd is gratis. De kassa is wel geopend voor seizoenkaarthouders die hun RBC SeizoenClubCard willen afhalen.

De spelers en technische staf hopen zaterdag op uw steun in de beslissende wedstrijd tegen SSV’65. Tot zaterdag, tot ziens bij RBC !