Van den Heuvel Automotive nieuwe sponsor RBC

08-09-2020

 

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat de Roosendaalse onderneming Van den Heuvel Automotive bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

Sinds de oprichting in 2003 is Van den Heuvel Automotive gestart met het verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en personenwagens in Roosendaal en omstreken. In de loop der jaren is Van den Heuvel Automotive onmisbaar geworden in West-Brabant. Zij onderscheiden zich door te voorzien in een belangrijke voorwaarde voor succes: mobiliteit. Een goed bedrijf is flexibel, mobiel en representatief op weg. Betrouwbaarheid en degelijkheid zijn de sleutelwoorden, waarmee zij u voorzien in al die mogelijkheden.

Het bedrijf, 16.000 m2 groot, is gevestigd aan de Aanwas 35 te Roosendaal. Doordat zij alle merken leveren, kunnen zij u een onafhankelijk en objectief advies geven in het maken van de keuze van de juiste bedrijfswagen of personenwagen voor uw bedrijf.

Gaat het om reparatie, onderhoud, belettering, betimmering, het inbouwen van apparatuur of andere werkzaamheden? Zij regelen het snel en vakkundig in de goed geoliede werkplaats.

Bel naar Van den Heuvel Automotive als u pech heeft en zij zorgen dat u zo snel mogelijk ter plaatse wordt opgehaald. En uiteraard brengen zij direct gratis vervangend vervoer voor u mee.

Ga voor meer informatie naar www.vdheuvel.nl of bel 0165-555640.