Emeni Automatisering & Websites verlengt sponsorovereenkomst

07-09-2020

 

ROOSENDAAL - Emeni Automatisering & Websites uit Roosendaal heeft haar sponsorovereenkomst met RBC verlengd. We zijn er bijzonder blij mee dat deze sponsor van het eerste uur besloten heeft zijn verbintenis met RBC te continuëren.

Al sinds 2013 verzorgt Emeni Automatisering & Websites voor RBC de website en diverse automatiseringsvraagstukken. We zijn dan ook zeer verheugd dat Emeni ook de komende 3 jaar weer aan het RBC Netwerk is verbonden. 

Voor wie Emeni Automatisering & Websites niet kent: sinds 1998 bedienen zij zowel particuliere als zakelijke klanten in de wijde omgeving van Roosendaal. Zij onderscheiden zich van andere bedrijven door een klantvriendelijke, persoonlijke benadering. Service en kwaliteit staan voor Emeni Automatisering & Websites voorop!
U kunt bij hen terecht voor alles op het gebied van computers en automatisering. Van het bestellen van een cartridge voor uw printer tot het aanleggen en onderhouden van een volledig netwerk. Of wellicht bent u op zoek naar dé perfecte website die optimaal aansluit bij al uw wensen, ideeën en de behoeften van uw klanten. Ook dan zijn zij de juiste partij voor u. Klik hier voor meer informatie.

Webdesign, systeembeheer, sealerschap, hulp op afstand; Emeni Automatisering & Websites!