SenL Security Solutions nieuwe sponsor

03-09-2020

 

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft SenL Security Solutions uit Roosendaal.

In iedere situatie en omgeving streven streven zij naar de beste oplossing tegen de scherpste prijs. Ze bieden hun klanten uiteenlopende beveiligingsmethodes in de breedste zin van het woord. Van standaard alarmsystemen tot aan het laten graven van een slot. Geen uitdaging gaat ze te ver. Ze leveren maatwerk in totaaloplossingen, waarbij beveiligingssystemen in goed overleg met de klant worden samengesteld. Uitgaande van zijn of haar wensen en behoeften en met inachtneming van alle risico's. Ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen razendsnel in op nieuwe technieken en regelgeving. Ze werken daartoe met gekwalificeerd personeel dat gescreend is door het Ministerie van Justitie.

Beveiliging, camerabewaking, inbraakbeveiliging, brandmeldinstalatie of toegangscontrole nodig? Neem contact op met SenL Security Solutions via 0165-563339, info@senlsecurity.nl of www.senlsecurity.nl.

SenL Security Solutions is dé specialist in beveiligingsoplossingen!