3-3 gelijkspel in en tegen Sprundel

01-12-2013

In een wedstrijd met een spectaculair scoreverloop speelde RBC 3-3 gelijk in en tegen Sprundel.

Na twintig minuten kwam RBC op een 1-0 achterstand, maar direct na deze goal bracht Dennis Voermans de stand al weer op 1-1. Net voor het rustsignaal zette Nick Smit RBC op een 1-2 voorsprong.

Na een kwartier in de tweede helft kwam Sprundel terug tot 2-2. Tien minuten later stond RBC weer met 2-3 voor na een goal van Redouan El Allaoui. Nadat Sprundel, met nog een kwartier op de klok, de 3-3 op het scorebord had laten noteren, gingen beide teams voor de drie punten. De beste kansen in dat laatste kwartier waren voor Sprundel, maar gescoord werd er niet meer en zodoende gingen zowel Sprundel als RBC met een punt de kleedkamer in.

Door de nederlaag van VVR tegen Viola stijgt RBC naar de zesde plaats. In de periodestand zakt RBC echter naar de negende plaats.

Volgende week zondag speelt RBC opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander is dan koploper Bavel.

Nick Smit glipt langs Martijn Peeters van Sprundel. Foto: Gerard van Offeren/het fotoburo.