Nieuwe hoofdsponsor RBC Voetbal Academie

11-08-2020

 

ROOSENDAAL -  Na de presentatie van een aantal nieuwe sponsoren is er wederom goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC heeft namelijk Hoppenbrouwers Techniek bereid gevonden om de Voetbal Academie van RBC als hoofdsponsor te ondersteunen. De naam van de nieuwe hoofdsponsor komt op de wedstrijdshirts van al onze jeugdteams.

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische– en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, inspectie, beheer & onderhoud en service – in tal van markten. Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal is uw (lokale) installateur met de technische specialismes elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging en duurzame energie. In samenwerking met andere locaties kunnen zij u een totaaldienstenpakket aan bieden. Zij zijn altijd in de buurt om u te ontzorgen bij uw project of service- en onderhoudswerkzaamheden. Bij problemen aan uw installatie kunt u contact opnemen met hun 24 uurs storingsdienst via 0165-722710. Voor meer informatie over Hoppenbrouwers Techniek klikt u hier.

Dankzij Hoppenbrouwers Techniek kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voortzetten. RBC is trots en dankbaar met zulke betrokken sponsoren! Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.