Bestel nu je RBC SeizoenClubCard !

21-06-2020

 

ROOSENDAAL - Volgend seizoen speelt RBC in de Tweede Klasse. En daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken. Bestel daarom nu je RBC SeizoenClubCard 2020-2021 !

RBC is klaar voor de strijd in de Tweede Klasse. Trainer-coach Koos Waslander is bijzonder tevreden met de samenstelling van zijn groep: "Gelukkig hebben we veel goede spelers kunnen behouden. En ik denk dat we goede vervangers hebben gevonden voor de jongens die zijn vertrokken. Veel gasten die Hoofdklasse-ervaring hebben, een goede mix van talent en routine. Dat is belangrijk in de Tweede Klasse."

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Voor de RBC SeizoenClubCard en het daarbij behorende lidmaatschap betaal je € 60 per seizoen (of € 40 als je 65 jaar of ouder bent). RBC kan elke financiële steun gebruiken. Geef je daarom op als lid van RBC en steun de oranjehemden in de Tweede Klasse. Samen zijn we RBC !

Dus als jij wilt meebeslissen over jouw club èn RBC financieel wilt ondersteunen, stuur dan een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie. De huidige SeizoenClubCardhouders krijgen automatisch bericht. 

Wij hopen op je steun, tot ziens bij RBC !