Geslaagde eerste online RBC pubquiz

01-05-2020

 

ROOSENDAAL - Gisteravond vond de eerste online RBC pubquiz plaats. De deelnemers waren zeer enthousiast en zij vonden de door Marvin Reuvers georganiseerde- en mede door Floyd Aanen gepresenteerde pubquiz een doorslaand succes.

De  pubquiz was een ware hersenkraker op Eredivisie-niveau over RBC's laatste periode in het betaald voetbal (1999-2011). In twee ronden kwam alles aan bod: Eredivisie, Jupiler League, financiële fiasco's, mislukte midvoors, senationele zeges en heel veel spelersnamen. Na een spannende tussenstand werden na anderhalf uur de prijswinnaars bekend. Dat waren Eric Konings (1), Dave Kerstens (2), Niels Nieuwlaat (3) en Paul Kuipers (4), waarbij de verschillen bijzonder klein waren.

De pubquiz was een echte avond voor en door RBC'ers, die zoals op een vrijdag- of zaterdagavond met koude koffie, bier en frikandellen niet in het stadion, maar nu achter de computer zaten. Organisator Marvin Reuvers sprak na afloop de hoop uit dat een volgende pubquiz gewoon in het supporterscafé zal kunnen plaatsvinden. Daar sluiten wij ons uiteraard van harte bij aan.