RBC 2 uitgeschakeld voor districtsbeker

24-11-2013

RBC 2 is uitgeschakeld voor de districtsbeker. In het Herstaco Stadion was BSC 8 met 1-3 te sterk.

De oranjewitten begonnen slecht aan de wedstrijd. Het allereerste schot wat op de RBC-doelman werd afgevuurd, ging er ongelukkigerwijs direct in. Maar RBC 2 had daardoor lang genoeg de tijd om iets aan de achterstand te doen. Nog voor rust maakte Gijs Bogers met een kopbal de gelijkmaker: 1-1.

In de tweede helft ging RBC 2 op jacht naar de voorsprong en drukte BSC 8 achteruit. RBC trok erg enthousiast ten aanval, maar daardoor werden de counters van BSC levensgevaarlijk. Uit één van die counters namen de mannen van Vierhoeven een 1-2 voorsprong waardoor RBC opnieuw op jacht naar de gelijkmaker moest. Deze kwam er echter niet. BSC scoorde nog wel een keer. Vlak voor het einde scoorden de groenwitten opnieuw uit een messcherpe counter. Eindstand 1-3.

RBC 2 kan zich nu volledig op de competitie richten. In de 6e klasse 08 staan zij momenteel op de vierde plaats met vijf punten achterstand op SC Amstelwijck 6. Aanstaande zondag gaat RBC op bezoek bij ST Oudemolen/Chrislandia 1.