RBC verliest oefenduel in Dordrecht

10-03-2020

DORDRECHT - RBC heeft het oefenduel met Oranje Wit niet weten te winnen. Op bezoek in Dordrecht was de zaterdag eersteklasser met 5-1 te sterk.

De Roosendaalse ploeg kon het in de eerste helft nog bijbenen. De thuisploeg raakte in eerste instantie de lat en RBC trof aan de andere kant de paal. Oranje Wit kwam in het eerste bedrijf op voorsprong, maar Randy Elst maakte al snel gelijk. In de slotfase van de eerste helft nam de ploeg uit Dordrecht opnieuw de leiding.

In de tweede helft had RBC weinig in te brengen. Oranje Wit wist bij vrijwel elke kans een doelpunt te noteren. Bij de ploeg van Koos Waslander duurde het net allemaal wat te lang, waardoor grote kansen uitbleven. Uiteindelijk kwam er 5-1 op het scorebord te staan.

Aankomende zondag ontvangt RBC Schijf.

Oranje Wit - RBC 5-1 (2-1)

Scoreverloop: 5' Ruben Retel 1-0; 6' Randy Elst 1-1; 18' Jearlon Martina 2-1; 53' Bedirham Yilderim 3-1; 82' Shehab Jawanshir 4-1; 86' Shehab Jawanshir 5-1