Opnieuw titelconcurrent op bezoek

06-03-2020

 

ROOSENDAAL - Komende zondag krijgt RBC opnieuw een titelconcurrent op bezoek. Deze keer is Zundert de tegenstander in het Herstaco Stadion.

Zundert staat momenteel op de vierde plaats, maar heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed. Door van RBC te winnen kan Zundert in verliespunten op gelijke hoogte komen met de Roosendaalse koploper. De ploeg van trainer Jack Sweres wist na de winterstop, tussen alle afgelastingen door, drie van de vier wedstrijden te winnen. Afgelopen zondag werd met 0-2 gewonnen bij DSE.

RBC pakte door de belangrijke winst op SC Gastel de koppositie. Voor de oranjehemden is het zaak om die nu vast te houden. De voorsprong op SC Gastel bedraagt drie punten. Zij spelen zondag uit tegen DSE.

In de uitwedstrijd kwamen Zundert en RBC tot een 1-1 gelijkspel. De laatste keer dat Zundert in Roosendaal op bezoek kwam, wonnen de Roosendalers met 5-1. Dat was vorig seizoen in een bekerduel. Toen was Zundert nog tweedeklasser.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Teun van Pelt uit Hilvarenbeek. Pupil van de Week is Ibrahima Barry.

De poorten van het Herstaco Stadion gaan open om 13:15 uur. Wedstrijdtickets voor de Oost- en Zuidtribune zijn voor € 3 verkrijgbaar aan de stadionkassa. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang. Tot zondag, tot ziens bij RBC !

Historie RBC - Zundert:
2013-2014  RBC - Zundert  1-3  Zondag 4e klasse B - Zuid 1
2018-2019  RBC - Zundert  5-1  Districtsbeker Zuid 1, 2e ronde