RBC werkt aan zijn toekomst

18-01-2020

 

ROOSENDAAL - RBC heeft kennis genomen van het artikel in BN DeStem over de toekomst van RBC. In het artikel wordt totaal voorbij gegaan aan het feit dat er inmiddels nieuwe aandeelhouders in het stadion zijn gestapt die RBC willen steunen.

Eén van de scenario’s om RBC toekomstbestendig te maken is het samen met Halsteren onderzoeken in hoeverre vormen van samenwerking RBC kunnen versterken.

Reactie bestuur:
RBC heeft in het verleden aangetoond in staat te zijn crises te boven te komen. We zitten nu in een financiële dip, maar met de steun van de nieuwe aandeelhouders in de rug zijn we in staat ook deze keer te overleven. Uit de ledenvergadering is onweerlegbaar gebleken dat de leden nog steeds een oranje RBC-hart hebben. Dat geeft een goed gevoel en het vertrouwen dat we er als club beter uit zullen komen. We benadrukken nogmaals dat een eventuele samenwerking met Halsteren één van de opties is om sterker te worden als RBC. We hebben een unieke voetbalopleiding en beschikken over een mooi stadion. Dat maakt RBC in de regio tot een aantrekkelijke partner.