Weer nieuwe sponsor voor RBC

20-12-2019

 

ROOSENDAAL - Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is Vermetten & Vogelaars Accountants & Adviseurs toegetreden tot de sponsorgroep.

Het team van Vermetten & Vogelaars bestaat uit gepassioneerde professionals. Zij ondersteunen mkb-ondernemers primair op het gebied van accountancy, belastingen en geven daarnaast bedrijfsadvies en managementondersteuning. Begin 2017 is Vermetten & Vogelaars opgericht door Stefan Vogelaars en John Vermetten. Stefan heeft ruime ervaring in de fiscale advisering, vanuit zijn arbeidsverleden bij diverse gerenommeerde kantoren. Vanuit het accountantskantoor in Roosendaal bedienen zij klanten in West-Brabant. Vermetten & Vogelaars biedt diensten aan op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, loonadministratie en HR-vraagstukken. Zij zijn ook gespecialiseerd in begeleiding en advisering van agrarische ondernemingen. 

Wilt u contact met Vermetten & Vogelaars? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Zij staan u graag te woord en ontvangen u voor een kop koffie en een persoonlijk kennismakingsgesprek. U vindt Vermetten & Vogelaars in het voormalige douanekantoor aan de Vughtstraat in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.