Sponsorgroep RBC blijft groeien

18-12-2019

 

ROOSENDAAL - RBC kan weer twee belangrijke sponsoren toevoegen aan haar sponsorbestand. RBC sloot een driejarige sponsorovereenkomst met de Roosendaalse ondernemingen UR Consultant B.V. en Infra Solution B.V.

UR Consultant B.V. is een erkend werkplekbeveiligingsbedrijf met niet alleen veel ervaring in de spoorbouw, maar ook veel in de civiele bouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn de bouw en onderhoud van bruggen, tunnels, geluidsschermen, boringen, stations en alles wat daarbij komt kijken. Dit in de nabijheid van het ProRail-, HSL-, RET-, HTM-, GVB-, RTU- of RandstadRail spoor. UR Consultant B.V. kan adviseren en/of ondersteunen in het kader van de spoorwegveiligheid conform en in het kader van de wetgeving voor werken langs het spoor. Zij zorgen voor spoorwegveiligheid op maat voor een project binnen de gestelde normen en kaders. Daarnaast kunt u er terecht voor advies op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Klik hier voor meer informatie.  

Infra Solution B.V. verricht diverse uitvoeringsactiviteiten ten behoeve van railinfra- en infraprojecten. Daarnaast verleent Infra Solution B.V. ook adviesdiensten.

Beide ondernemingen zijn gevestigd op industrieterrein Borchwerf.