Laatste wedstrijd voor winterstop

13-12-2019

 

ROOSENDAAL - Voor RBC staat zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Die voert de oranjehemden naar Hulst waar HVV'24 de tegenstander is.

HVV'24 bezet de negende plaats in de rangschikking. De Zeeuws-Vlamingen speelden de laatste drie wedstrijden allemaal gelijk. Eerst tegen Steenbergen (0-0) en daarna tegen STEEN (1-1) en Schijf (1-1). De ploeg van de na dit seizoen vertrekkende trainer Pieter Ongena heeft twee punten voorsprong op Hoeven dat net in de gevarenzone staat.

RBC verloor afgelopen weekend teleurstellend van VVR waardoor de Roosendalers SC Gastel op doelsaldo zagen passeren. Beide ploegen hebben drie punten voorsprong op Terneuzen dat uit speelt bij Philippine. SC Gastel gaat in Rijsbergen op bezoek bij VVR.

De wedstrijd in Hulst staat onder leiding van scheidsrechter Hans Panjoel uit Reusel. In verband met de vroeg invallende duisternis wordt er om 14:00 uur afgetrapt.

Supporters die met de bus mee willen naar Hulst kunnen zich aanmelden via secretaris@rbcvoetbal.nl. De bus vertrekt om 11:30 uur bij het Herstaco Stadion. De kosten bedragen € 15. Na de wedstrijd vertrekt de bus om 16:30 uur naar Roosendaal. Aankomst bij het Herstaco Stadion om 17:45 uur.