Pupil van de Week: Damin el Hajjioui

06-12-2019


ROOSENDAAL - Morgenavond staat voor RBC tegen VVR de laatste thuiswedstrijd van 2019 op de planning. De stadionlampen zullen ontstoken worden en RBC gaat proberen de koppositie vast te houden. Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Damin el Hajjioui.

Voor Damin is het erg speciaal dat hij zaterdag met zijn oom Chaib Azaimi de warming up en wedstrijdbespreking mag doen. Hij zal er alles aan gaan doen om de mannen aan de 3 punten te helpen.

Damin is 10 jaar en wordt in februari 11. Hij zit in het 5e leerjaar bij juf Vicky. Sinds zijn 6e voetbalt hij al. Eerst bij K. Wuustwezel FC, waar zijn papa de trainer was en veel vriendjes van school voetballen. Sinds de JO10 bij RBC. Vorig seizoen heeft hij als fantastische invalkeeper in de JO10 gespeeld maar dit jaar wilde hij toch echt graag weer voetballen. Hij speelt meestal vanaf rechts en probeert daar zijn held te evenaren.

Ronaldo is zijn grote voorbeeld, hij houdt van zijn dribbels en zijn geweldige schot. Het is wel jammer dat hij zo snel gaat liggen en valt. Omdat Ronaldo bij Juventus speelt, is dat zijn favoriete buitenlandse club. Feyenoord is de club in Nederland voor Damin, die in België woont maar zich toch echt wel een Hollander voelt.

Zijn hoogtepunten in zijn voetbalcarrière zijn het samen spelen met vriendjes bij K. Wuustwezel FC en het kampioenschap vorig seizoen bij RBC met de JO10. Naast voetballen gamet hij graag, zijn favoriete spel op dit moment is Brawlstars. Zijn favoriete eten is kippenpoten en voordat hij moet voetballen eet hij het liefst een mueslireep.

De talenten adoptieplansponsor van Damin is Spring in het Nieuwe BVBA.