Pupil van de Week: Saul Paragsingh

30-11-2019

 

ROOSENDAAL - Morgen staat de spannende wedstrijd RBC - Terneuzen op het programma. RBC heeft drie punten voorsprong op de nummer 3 van de ranglijst dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Saul Paragsingh.

Saul komt op woensdagavond na de training helemaal zenuwachtig aan bij de razende reporter. Saul is de dag na het interview (28 november) 10 jaar geworden en is een kleine, gedreven linkspoot. Hij zit in groep 6 bij meester Pieter. De meester houdt ook van voetbal maar is volgens Saul helaas voor de verkeerde voetbalclub, hij is namelijk fan van Ajax. Saul is een echte Feyenoord-supporter, dus daar verschillen ze toch echt van mening over.

Saul voetbalt sinds de JO10 bij RBC. Hij heeft het naar zijn zin en wil het liefst altijd linkerspits zijn tijdens de wedstrijden. Voordat hij bij RBC kwam voetballen, speelde hij bij Alliance in de JO9.

Zijn favoriete speler is Kylian Mbappe en natuurlijk zijn naamgenoot Saul van Atletico. Liverpool is zijn favoriete buitenlandse club aangezien daar Van Dijk en Wijnaldum in spelen. Het hoogtepunt van Saul zijn voetbalcarrière bestaat uit 2 momenten. Meelopen bij VVV- Feyenoord met de spelers van het eerste elftal en een goal die hij gemaakt heeft bij een wedstrijd van Alliance. Hij kreeg een hoge bal aangespeeld, liet hem 1x stuiteren en bam! daar vloog hij in de rechter kruising! Saul kan er ook van genieten als hij scoort met zijn rechter chocoladebeen.

Zijn hobby’s zijn buiten voetballen, gamen en buiten spelen. Zijn lievelingsgerechten zijn roti, barra en pizza tonijn. Op zaterdagochtend voor de wedstrijd eet hij het liefst niks maar omdat het moet, dan toch maar een tosti of een potje groente.

Saul, wij wensen jou veel plezier en help RBC 1 aan de drie punten.