Het verhaal van RBC

22-10-2019

 

ROOSENDAAL - Op vrijdag 25 oktober om 20:15 uur vindt in de kleine zaal van theater De Kring de voorstelling 'Het verhaal van RBC' plaats door het Roosendaals theatergezelschap Drie Maal Plankenkoorts.

Als je denkt aan het verhaal van RBC, dan denk je aan alle Roosendalers die verbonden waren aan onze club. Dan denk je aan een groep mensen die RBC jarenlang gesteund heeft, die de club van Roosendaal een warm hart toegedragen heeft. RBC'ers in hart en nieren. En heel de wereld mocht dat horen…

En elke RBC'er draagt een stukje van het verhaal van RBC met zich mee. Het zijn die herinneringen die het verhaal compleet maken en in leven houden. Drie Maal Plankenkoorts biedt RBC een podium en schenkt RBC'ers in alle soorten en maten een avond om herinneringen te delen. Om samen de puzzelstukjes weer te leggen van ons Roosendaalse clubje. Door mensen die zo ongemerkt een stuk van Roosendaal levend houden en weer levend maken.

Niet zomaar een reguliere Drie Maal Plankenkoorts-voorstelling, maar een avond vol herinneringen, een reünie, een avond vol inspiratie.

Met deze avond start voor Drie Maal Plankenkoorts het creatieve proces voor haar nieuwe voorstelling, gebaseerd op de verhalen van deze avond. Na een repetitieperiode en try-outs in het land geeft Drie Maal Plankenkoorts dan in het voorjaar van 2020 het verhaal terug aan de stad.