Pupil van de Week: Natan van Miert

18-09-2019


ROOSENDAAL - Het voetbalseizoen 2019-2020 is weer begonnen. De bekerwedstrijden zijn afgerond en de eerste competitiewedstrijd staat weer op het programma. RBC zal zondag thuis aantreden tegen MOC´17 en dat betekent dat er ook dit jaar iedere thuiswedstrijd een jeugdspeler van RBC JO11 Pupil van de Week zal zijn! De eerste pupil van de week is Natan van Miert.

De razende reporter mocht afgelopen week op bezoek bij het team van trainer Edwin Spitters om het welbekende interview af te nemen. Natan is een vrolijke, rustige jongen met een fluwelen trap in zijn linkerbeen. Voor de razende reporter was het even spannend om het eerste interview van het seizoen af te nemen maar Natan had er zin in en vertelde precies wat er nodig is voor een perfect interview.

Natan is 10 jaar, zit in groep 7 bij juf Femke op basisschool De Klimop in Hoogerheide. Hij voetbalt alweer sinds het seizoen 2017-2018 bij RBC waar hij de JO9 en JO10 doorliep. Voordat hij bij RBC kwam voetballen, speelde hij vanaf zijn 5e bij METO, de club waar RBC vanaf dit seizoen een mooie samenwerking mee aangaat.

Natan speelt bij RBC graag op het middenveld, dat kan ook niet anders als Messi je grote voorbeeld is. Hij is samen met zijn vader groot fan van Ajax. Samen bezoeken ze ook regelmatig een wedstrijd. Als Natan een buitenlandse club mag kiezen, is dat toch Barcelona.

Natan heeft bij RBC al meerdere hoogtepunten mee mogen maken maar zijn favoriete moment is toch wel het toernooi wat ze met de JO9 mochten spelen in De Kuip.
Naast voetballen is hij graag te vinden op de PlayStation met zijn vriendjes om Fortnite te spelen. Natan zijn favoriete gerecht is pizza. Hier kun je hem wakker voor maken.

De razende reporter wenst Natan veel plezier komende zondag bij de wedstrijd en bedankt hem voor zijn  gezelligheid tijdens het interview.