Bestel nu je RBC SeizoenClubCard !

12-08-2019

 

ROOSENDAAL - Afgelopen jaar strandde RBC in de nacompetitie en wist helaas geen promotie te bewerkstelligen. Komend seizoen gaan de oranjehemden een nieuwe poging wagen om de stap naar de Tweede Klasse te zetten. En daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken. Bestel daarom nu je RBC SeizoenClubCard 2019-2020 !

RBC heeft de selectie dusdanig versterkt dat er zoveel mogelijk posities dubbel bezet zijn of kunnen worden. De belangrijke spelers zijn gebleven en die hebben we aangevuld met jongens met veel ervaring en een aantal jonge talentvolle kerels uit zowel de jeugd als van buitenaf. Een ideale mix waar trainer Koos Waslander mee aan de slag kan.

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je daarmee toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Voor de RBC SeizoenClubCard en het daarbij behorende lidmaatschap betaal je € 60 per seizoen (of € 40 als je 65 jaar of ouder bent). RBC kan elke financiële steun gebruiken. Geef je daarom op als lid van RBC en help de oranje-witten terug naar de top!

Dus als jij wilt meebeslissen over jouw club èn RBC financieel wilt ondersteunen, stuur dan uiterlijk 5 september een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie. De huidige SeizoenClubCardhouders krijgen automatisch bericht. 

Wij hopen op je steun, tot ziens bij RBC !